Janssen Grootkeukentechniek & Apparatenbouw Venray
 

Download Flash player

De service-ervaringen leren dat inspelen op de hedendaagse wensen van horeca-klanten in de grootkeukentechniek een eerste vereiste zijn. Janssen Grootkeukentechniek heeft van meet af maatwerk in luchtbehandeling en grootkeukens geleverd. De onderneming speelt al jarenlang een vooraanstaande rol in het ontwerpen en uitvoeren van effectieve lucht toe- en afvoersystemen, luchtfilterapparatuur en de inrichting van professionele keukens. De eigen visie op moderne en functionele keukeninrichting en luchtbehandeling geven Janssen Grootkeukentechniek een belangrijke voorsprong.

Effectief en efficiënt
Bij Janssen Grootkeukentechniek vindt continu onderzoek naar gedrag van dampen plaats. Daarnaast is men breed geïnformeerd over de laatste technologische ontwikkelingen. Voor elk project zoekt men naar dé oplossing. Een minimale luchtverplaatsing is uitgangspunt. Niet alleen worden de dampen daardoor optimaal opgevangen, maar ook het energieverbruik van de apparatuur wordt tot een minimum beperkt.

Productie                                                                                                                            
Janssen Grootkeukentechniek beschikt over een productiehal waar alles op maat wordt geproduceerd. Het machinepark bestaat onder andere uit Darley knip- en kantbanken en een Euromac ponsnibbelmachine. Er kunnen platen verwerkt worden met een lengte van 6 meter. De producten kunnen in 3D getekend worden, voordat ze verwerkt worden door de ponsnibbelmachine.

 

 

KEIZERSVELD 32 | 5803 AN VENRAY | T 0478 513985 | F 0478 513962 | E

SITEMAP | webdesign: Elf Graden